Yin Yoga -kortit

Vielä varastossa
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

Tämä rauhaa ja rentoutta henkivä Yin Yoga -korttipakka kutsuu sinua joogamatolle. Korttipakka koostuu yin joogan lempeän hoitavista asanoista, hengitysharjoituksista sekä meditaatio- ja rentoutus hetkistä.


Nosta kortti aamuun, päivään ja iltaan muistuttamaan sekä inspiroimaan omasta rauhoittavasta hyvinvointihetkestä. Selkeät kuvat asennoista sekä tekstikuvaukset ohjaavat sinut soljuvasti omaan lempeään hetkeen. Motivoiva yin joogan inspiraatio-pakka tukee hyvinvointia edistävien harjoitteiden vakiintumista ja säännöllistymistä omaan arkeen.


Voit pitää kaunista pakkaa mukanasi laukussa ja nostaa kesken päivää hoitavan kortin itsellesi. Yksikin asana tai hengitys-, meditaatio-, rentoutushetki riittää ja on arvokas lahja itsellesi. Voit myös kätevästi valita pakasta kaikki sinua kutsuvat asennot sekä harjoitteet ja koota niistä kokonaisen pitkän harjoituksen. Kauniit kortit voivat olla aina joogamatolla mukanasi.


Pakka sisältää 30 asanakuvaa ohjeistuksineen, 10 hengitysharjoitusta, 10 meditaatio- tai rentoutus hetkeä. Yhteensä kortteja on pakassa 50kpl. Kortit ovat kätevää A7 kokoa, niitä on helppo sekoittaa ja valita intuitiivisesti tähän hetkeen jokin asana tai harjoitus.


Saat koottua pakasta jopa 10 täysin erilaista yin -harjoitusta, missä jokaisessa on erilainen hengitysharjoitus, aina 3 erilaista asanaa sekä jokaisessa uusi meditaatio- tai rentoutusohjaus. Todella monipuolinen ja innostava työkalu omien harjoitusten suunnitteluun! Mikäli hyödynnät vaihdellen eri asanoita ja harjoitteita keskenään, niin on käytössäsi aivan rajaton määrä erilaisia tunteja ja harjoitus-sessioita.


Kustannus HALI Formation Oy Painotalo AM Digipaino