Naturette suolasaippua SITRUS 120g

Varastossa
Toimitusaika: 2-10 päivä(ä)

Kuvaus

Naturetten suolasaippuat ovat upean ihon salaisuus. Ne desinfioivat ja puhdistavat ihoa, samalla hellästi kuorien. Himalajan suolan sisältämät mineraalit hoitavat ja parantavat ihoa, sekä tasapainottavat ihon pH:ta. Himalajan suolassa on 84 eri alkuainetta ja mineraalia, juuri kehomme tarpeita vastaavassa koostumuksessa. Säännöllinen suolasaippuan käyttö vähentää ihon rasvaamisen tarvetta, sillä suola sitoo iholle kosteutta – päinvastoin kuin usein ajatellaan. Suola auttaa vähentämään epäpuhtauksista aiheutua iho-ongelmia, esimerkiksi mustapäitä ja näppyjä. Antibakteerinen himalajan suola auttaa myös neutraloimaan iholla olevia bakteereja, jotka aiheuttavan hien hajua.


Himalajan ruususuolan tiedetään auttavan tasapainottamaan myös ihon omaa öljyntuotantoa ja säännöllisesti käytettynä sekä kuiva, että rasvainen iho hyötyvät tästä. Himalajan ruususuola tasoittaa ihon väriä ja rakennetta, tehden ihosta kuulaan.


Himalajan ruususuola kaivetaan käsin Pakistanista. Himalajan suola eli kristallisuola on puhtainta luonnonsuolaa. Se on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa, erittäin mineraalipitoista suolaa, joka poikkeaa täysin tavallisesta suolasta.


Naturette suolasaippua SITRUS n.120g


Luomu raaka-aineista valmistettu himalajan hienoa ruususuolaa ja aloe veraa sisältävä saippua vartalon päivittäiseen pesuun. Soveltuu myös hellävaraisesti käytettynä kasvoille. Sopii kaikille ihotyypeille. Saippua puhdistaa ja desinfioi ihoa samalla hellävaraisesti kuorien. Tuote on väriaineeton.


Tuote sisältää; Himalajan ruususuola, saippuoitu luomu kookos-, luomu oliivi- ja luomu risiiniöljy,luomu aloe vera,vesi,luomu 100% Bergamotti eteerinen öljy, luomu 100% Mandariini eteerinen öljy, luomu 100% Greippi eteerinen öljy.


INCI/INGREDIENTS: Sodium Chloride, luomu Sodium Cocoate,luomu Sodium Olivate, luomu Sodium Castorate, luomu Aloe barbadensis Leaf Juice, Aqua, luomu Citrus Bergamia Oil, luomu Citrus Nobilis Peel Oil Expresssed, luomu Citrus Paradisi Oil, *Limonene, Linalool* *esiintyy luontaisesti eteerisessä öljyssä.