Lahjakortti *Avustettu rentoutuminen*

Varastossa
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus


Hyvinvoinnissa on paljolti kyse siitä, että olemme harmoniassa ja sopusoinnussa itsemme (ja ympäristömme) kanssa. Ihminen on kokonaisuus, jonka terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavat muun muassa keho, mieli ja tunteet. Rentoutuminen voi auttaa meitä löytämään omat sisäiset voimavaramme. Rentoutuminen tukee ja ylläpitää tutkitusti kokonaisvaltaista terveyttämme ja hyvinvointiamme. Se sulattaa kehomme jännitystiloja ja tehostaa kehomme omien voimavarojen palautumista. Myös terveytemme, suorituskykymme ja luovuutemme paranevat. Rentoutuessa keho ja mieli rauhoittuvat.


Yllätä ystävä tai läheinen lahjalla, jonka voi käyttää hyvään oloon ja hemmotteluun.


Lahjakortti on suosittu lahja olipa kyseessä sitten syntymäpäivälahja, joululahja, äitienpäivälahja tai vaikkapa hääpäivälahja. Oivallinen lahja hänelle jolla on jo kaikkea.


Tämä lahjakortti oikeuttaa saajansa 150 euron arvosta tarjoamiini avustetun rentoutumisen palveluihin toimipaikassani Mäntsälän Sälinkäällä.


Palvelut;

  • Yksilöllinen äänimaljarentoutus
  • Sointukylpy
  • Brainrelief -syvärentoutus (opiskelijatyönä)Kts. lisätietoa palveluistani (kopioi osoite ja avaa uuteen selainikkunaan)

https://www.balanciapalvelut.fi/


Toimitus postitse 2-7 arkipäivän kuluessa. Sovitusti voit myös noutaa lahjakortin.


Huomaathan;

Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä ja se on henkilökohtainen. Lahjakortin voi käyttää osissa. Sillä voi myös ostaa By Balancia -verkkokaupan tarjoamia tuotteita käynnin yhteydessä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä käyttämättä jäänyttä summaa korvata.


Palaa kohteeseen Lahjakortit