Flow Cosmetics One With Universe – chakrasaippua

Varastossa
Toimitusaika: 2-10 päivä(ä)

Kuvaus

”I Listen to the Wisdom of Universe.”


Tämä lempeä aromaterapeuttinen, ihoa hellivä saippua sopii hyvin käsisaippuaksi tai kokovartalolle.

Sopii kaikille ihotyypeille. Ravitsee myös kuivaa ihoa tai herkkää akneihoa. Tämä hellävarainen saippua sopii myös hiusten pesuun.


ONE WITH UNIVERSE-saippuan vaikuttavat aineet:

  • Sheavoi Pehmentävä ja ihon ärsytystä rauhoittava vaikutus. Erittäin kosteuttavaa ja ihoa suojaavaa.
  • Antiseptinen Himalajansuola on planeettamme puhtainta suolaa. Sen sisältämät mineraalit imeytyvät ihoon ja auttavat korjaamaan ihovaurioita ja -ongelmia kuten tulehdusta, ihottumia, rohtumia, kutinaa, aknea, atopiaa. Suola myös auttaa tasapainottamaan ihon pH:ta.
  • Mustikansiemenöljy sisältää runsaasti ihoa korjaavaa e-vitamiinia ja on anti-age vaikutteinen, ihoa pehmentävä ja suojaava.
  • Synerginen sekoitus eteerisiä öljyjä, jotka hoitavat erilaisia iho-ongelmia kuten kuivaa ja herkkää ihoa sekä ikääntyvää ihoa.
  • Tuoksun henkinen vaikutus: Negatiivisia tunteita puhdistava, mielenrauhaa sekä tyytyväisyyttä lisäävä tuoksu.


Ei keinotekoisia ainesosia. Tuoksuna vain aitoja eteerisiä öljyjä.


Helppo tapa vähentää kodin muovikuormaa!

Flow Cosmetics tuotteet valmistetaan Suomessa, Riihimäellä.


Tuote sisältää; Luomukookosöljy, luomusheavoi, glyseriini, vesi, himalajansuola, luomujojobaöljy, arktisen villimustikan siemenöljy, luomuneroli eteerinen öljy, luomuvaniljan eteerinen öljy, luomuseetrin eteerinen öljy, luomu frankinsensin eteerinen öljy, luomulime eteerinen öljy, luomuappelsiinin eteerinen öljy, luomu litsea cubeban eteerinen öljy, luomu rosmariininlehtiuute (luonnollinen antioksidantti) uutettuna luomuauringonkukkaöljyyn, ultramariini (väri).