Flow Cosmetics Intensive Conditioner Bar – hoitoainepala

Varastossa
Toimitusaika: 2-10 päivä(ä)

Kuvaus

100 % hoitoainepala kaikille hiustyypeille


  • Silikoniton
  • Täysin kasviperäinen hoitoainepala, joka antaa hiuksillesi elinvoimaa sekä kiiltoa.
  • Sisältää hiuksia ravitsevaa ja pehmentävää suomalaista hampunsiemenöljyä sekä hoitavaa luomukookosöljyä.
  • Selvittää hiukset tehokkaasti ja parantaa hiustesi kammattavuutta.


Tuote on luonnollinen, biohajoava sekä riittoisa!


Käyttöohje:

Hiero palaa pestyihin, kosteisiin hiuksiin. Huomaa, että tuote on voidemaista hoitoainetta hitaampi levittää. Tarvittaessa voit myös tarvittaessa kostuttaa palaa hiukan lämpimällä vedellä, jotta se liukenee paremmin. Anna vaikuttaa tovi ja kampaa hiukset tarvittaessa paremman levittyvyyden saavuttamiseksi. Huuhtele haalealla vedellä.


Hoitoainepala kannattaa säilyttää alustalla jolta vesi pääsee pois, jotta pala ei pehmene!


Flow Cosmetics tuotteet valmistetaan Suomessa, Riihimäellä.Helppo tapa vähentää kodin muovijätettä! Tuote on myös vesistöystävällinen!


Tuote sisältää: Aminohappo- ja kasvipohjainen hiuksia hoitava raaka-aine, aminohappo- ja kasvipohjainen hiuksia hoitava raaka-aine, suomalainen hampunsiemenöljy (luomu), luomukookosöljy, setyylialkoholi, pehmentävä/ihoa hoitava kasvipohjainen raaka-aine, glyseriini, MCT-öljy (kookoksesta), hiuksia hoitava ja silottava kasviöljypohjainen esteri, luomuappelsiinin eteerinen öljy, luomupiparmintun eteerinen öljy, luomuvaniljauute, luomu rosmariininlehtiuute (luonnollinen antioksidantti) uutettuna luomuauringonkukkaöljyyn, säilöntäaine, säilöntäaine, vesi (säilöntäaine on vesiliuos).