Flow Cosmetics Good Vibrations – chakrasaippua

Varastossa
Toimitusaika: 2-10 päivä(ä)

Kuvaus

”I Create My Own Life.”


Tämä ihanan pirteä aromaterapeuttinen, ihoa hellivä saippua sopii hyvin käsisaippuaksi tai kokovartalolle.

Se soveltuu kaikille ihotyypeille! Tuotteen antiseptiset eteeriset öljyt hoitavat tehokkaasti myös epäpuhdasta ihoa, kuten mustapäitä ja finnejä. Soveltuu myös hiusten pesuun.


GOOD VIBRATIONS- saippuan vaikuttavat aineet:

  • Sheavoi sisältää runsaasti E-vitamiinia. Rauhoittaa, pehmentää,kosteuttaa ja suojaa ihoa. Tuotteet sheavoi on eettisesti tuotettu Afrikassa.
  • Antiseptinen Himalajan vuorisuola on planeettamme puhtainta suolaa. Sn runsaasti sisältämät mineraalit imeytyvät ihoon ja auttavat korjaamaan ihovaurioita ja -ongelmia kuten tulehdusta, ihottumia, rohtumia, kutinaa, aknea, atopiaa. Suola myös auttaa tasapainottamaan ihon pH:ta.
  • Tyrninsiemenöljy sisältää omega-rasvahappoja (3, 6, 7 ja 9, E-vitamiinia ja A-vitamiinin esiasteita karotenoideja). Se suojaa ihoa antioksidanttisesti ja vahvistaa ihon suojabarriääriä. Lisäksi tyrni hoitaa erilaisia iho-ärsytyksiä, kuivaa ihoa, rasvaista ihoa.
  • Synerginen sekoitus eteerisiä öljyjä, joilla on ihoa puhdistavista ominaisuuksia. Antiseptisuutensa vuoksi estää ihovaurioiden, hiertymien ja naarmujen tulehtumista.
  • Tuoksun henkinen vaikutus: Iloisuutta ja positiivisuutta lisäävä lisäävä yhdistelmä, hälventää uupumusta, synkkää mielialaa ja stressaantunutta oloa.


Helppo tapa vähentää kodin muovikuormaa!

Flow Cosmetics tuotteet valmistetaan Suomessa, Riihimäellä.


Tuote sisältää: Luomukookosöljy, luomusheavoi, glyseriini, vesi, himalajansuola, luomujojobaöljy, luomutyrniöljy, luomu sitruunaruohon eteerinen öljy, luomuappelsiinin eteerinen öljy, luomupiparmintun eteerinen öljy, luomu atlasseetrin eteerinen öljy, luomuinkiväärin eteerinen öljy, luomu rosmariininlehtiuute (luonnollinen antioksidantti) uutettuna luomuauringonkukkaöljyyn, betakaroteeni rapsi-ja maissiöljyssä, E-vitamiini.