Flow Cosmetics Flowing Emotion- chakrasaippua

Varastossa
Toimitusaika: 2-7 päivä(ä)

Kuvaus

”I Love and Enjoy My Body."


Tämä tasapainottava aromaterapeuttinen, ihoa hellivä saippua sopii hyvin käsisaippuaksi tai kokovartalolle.

Hoitaa tehokkaasti erilaisia iho-ongelmia (kuiva ja rasvainen iho). Oivallinen akneiholle, ärtyneelle ja tulehtuneelle iholle. Sopii myös hiusten pesuun.


Tämän saippuan vaikuttavat aineet:

  • Sheavoi sisältää runsaasti E-vitamiinia. PEhmentää, rauhottaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa.
  • Antiseptinen Himalajan vuorisuola on planeettamme puhtainta suolaa. Sen siältämät mineraalit imeytyvät ihoon ja auttavat korjaamaan ihovaurioita ja -ongelmia kuten tulehdusta, ihottumia, rohtumia, kutinaa, aknea, atopiaa. Suola myös auttaa tasapainottamaan ihon pH:ta.
  • Tyrninsiemenöljy sisältää paljon tärkeitä omega-rasvahappoja (3, 6, 7 ja 9, E-vitamiinia) ja A-vitamiinin esiasteita karotenoideja. Suojaa ja vahvistaa ihoa. Lisäksi tyrni hoitaa erilaisia iho-ärsytyksiä, kuivaa ihoa sekä rasvaista ihoa.
  • Synerginen sekoitus ylang ylangin, greipin ja santelipuun eteerisiä öljyjä, joilla on ihoa kuntouttavia ja tasapainottavia ominaisuuksia. Näitä öljyjä käytetään hoitamaan kuivaa ihoa, rasvaista ihoa, akneihoa, ikääntyvää ihoa.
  • Glyseriini on superkosteuttava ainesosa, jota syntyy luonnostaan saippuoitumisen yhteydessä, eikä sitä ole erikseen lisätty tuotteeseen.
  • Tuoksun henkinen vaikutus: Tuoksu lievittää ärtymystä, kireyttä ja mielen ailahteluja.


Ei keinotekoisia ainesosia. Tuoksuna vain aitoja eteerisiä öljyjä.


Helppo tapa vähentää kodin muovikuormaa!

Flow Cosmetics tuotteet valmistetaan Suomessa, Riihimäellä.


Ainesosat: Luomukookosöljy, luomusheavoi, glyseriini, vesi, himalajansuola, luomujojobaöljy, luomutyrniöljy, luomu ylang ylangin eteerinen öljy, luomugreipin eteerinen öljy, luomuvaniljan eteerinen öljy, luomu santelipuun eteerinen öljy, luomu rosmariininlehtiuute (luonnollinen antioksidantti) uutettuna luomuauringonkukkaöljyyn, betakaroteeni rapsi-ja maissiöljyssä, E-vitamiini, Punainen rautaoksidi.