By Balancia on kotimainen verkkokauppa, joka syntyi haavesta myydä omasta tekemisen ilosta syntyneitä tuotteita. Jokainen käsitöitä tekevä tietää, että tekemisen ilo vie mennessään ja käsitöitä syntyy yli oman tarpeen. Valikoimasta löydät muun muassa tekemiäni villasukkia sekä koruja.

Tuotevalikoimasta löydät myös muiden pääosin kotimaisten tuottajien ja yritysten ihastuttavia tuotteita. Löydät muun muassa luonnonkosmetiikkaa, luonnonmukaisia saippuatuotteita, hamanpyyhkeitä, metallisia juomapulloja, kortteja, koruja ja muita ihanuuksia.

Arvostan tuotteissa luonnonmukaisuutta, ekologisuutta, vastuullisuutta, eettisyyttä ja kotimaisuutta. Myyntiin on valikoitunut tuotteita, joista henkii luonnollisuus, tasapaino, lempeys, hyvä olo (keho ja mieli) sekä ihan vain niiden ihanuus.

By Balancia -verkkokaupasta löydät lisäksi lahjakortteja tarjoamiini avustetun rentoutumisen palveluihin (huomaathan, että linkki avautuu tähän välilehteen). Toimipisteeni sijaitsee Mäntsälässä, luonnonkauniissa Sälinkään kylässä (noin 60km Helsingistä pohjoiseen). Voit myös ostaa verkkokaupassa myynnissä olevia tuotteita käyttäessäsi rentoutuspalvelujani sovittuna ajankohtana. Varsinaista myymälää EI ole. Huom. Tällä hetkellä rentoutuspalveluni ovat hetkellisesti tauolla!

Postitan tilauksia pääasiassa 2-3 kertaa viikossa (ma-pe), joten tuotteesi lähtevät postin kuljetukseen pääsääntöisesti noin 2-3 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Joskus voi toki käydä niin, että postitus venyy verkkokaupan ruuhkautumisen tai jonkin muun yllättävän seikan vuoksi, olethan tällöin kärsivällinen.

Terveisin By Balancian Petra

"Beauty begins the moment you decide to be yourself"

-Coco Chanel-