Löydät valikoimastamme Luonkos -vartalokakut sekä Naturette -tuotesarjan tuotteita.

  • FlowCosmetics -tuotteet ovat kotimaisia, luonnollisia, laadukkaita sekä vastuulllisesti tuotettuja. Tuotteet valmistetaan Hyvinkäällä. Valmistuksessa käytetään puhtaita raaka-aineita. Tärkeimpinä vaikuttavina aineina tuotteissa ovat Suomessa kasvaneet villimarjat ja -yrtit, jotka ovat täynnä vitamiineja, antioksidantteja sekä pohjoisen väkevää energiaa.
  • Luonkos -tuotteet ovat kotimaisia, luonnollisia, laadukkaita sekä vastuullisesti tuotettuja. Tuotteet valmistetaan rakkaudella Naantalissa.Raaka-aineisiin kuuluvat superfoodit, luonnon villikukat ja -yrtit, sekä laadukkaat kylmäpuristetut öljyt. Valmistuksessa käytetään vain parhaita raaka-aineita, jotka ovat 98 % sertifioitua luomua. Raaka-aineet ovat vastuullisesti tuotettuja, uusiutuvia ja helposti jäljitettäviä, ja tuotteemme vegaanisia ja eläinkokeettomia
  • Naturette saippua- ja kosmetiikka sarjan raaka-aineina käytetään ainoastaan luonnonmukaisia ainesosia, joista suurin osa on luomu merkittyjä. Kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisia, ilman keinotekoisia ja haitallisia ainesosia. Tuotteissa on huomioitu ympäristöystävällisyys ja eettisyys aina tuotteen valmistuksesta tuotteen hävittämiseen. Naturette lahjoittaa Suomen luonnonsuojeluliitolle jokaisesta myydystä tuotteesta 5%:ia.

Ihon- ja hiustenhoito

Järjestä seuraavan mukaan: